Recension: Borstar från Avanya


Kabukiborstarna är klippta så att de tar upp produkten och håller kvar den tills du applicerar det i ansiktet. Då släpper de ifrån sig pudret när du buffar så att du inte ska få allt på samma ställe eller få en kakig effekt. Man kan säkert använda andra borstar med, men dessa är de enda jag har provat till mitt mineralsmink.

Mineral Kabuki brush ca 249:-
Den stora nackdelen med dessa borstar är att de kan fälla, men om du tvättar dem det första du gör ska eventuella lösa strån ramla bort. Jag önskar att det stämde. Eftersom man ska tvätta sina borstar regelbundet borde det nu, flera månader senare, inte finnas några lösa strån kvar i min kabuki men efter varje användning måste jag plocka bort långa, svarta strån från ansiktet. Ibland ramlar de även ned på kläder och urringning. Det är verkligen grymt irriterande. Annars är borsten underbar! Den ger ett fint resultat och är löjligt mjuk. Min gamla rougeborste, som jag tidigare tyckte var så skön, känns som en piassavakvast i jämförelse. Utan att ha några andra kabukisar att jämföra med blir betyget en solid trea, men det kanske ändras efter att jag provat andra.



Mineral Blush brush ca 229:-
Även om min kabuki fäller som en katt är rougeborsten inte lika jobbig. Jag har fått plocka bort några enstaka strå ur ansiktet, men utöver det har jag inget negativt att säga om borsten. Den är mjuk, fördelar rouget bra och är en riktig kalaspensel helt enkelt! Man kan även använda den till pudret eller finish, jag har provat båda med fint resultat. Den är lite dyrare än andra rougepenslar, och den fäller trots allt emellanåt så betyget blir en stark fyra.



Mineral Eye Shadow brush ca 119:-
Jag har använt den både till concealer och ögonskugga, och den är absolut bättre till det senare då den klarar av att ge både lite och mycket färg och är bra på att skugga. Den är dock lite sämre på att fördela färg bra, men släpper ifrån sig sminket ganska fint. Du bör dock ha separata penslar för olika nyanser då den kan spara lite av skuggorna i penseln. Ja, och jag skulle gärna ha sett att den var aningens mjukare och någon millimeter längre. Betyget blir på grund av detta en trea.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 comments:

  1. Anonymous said...

    Alla kabuki är likadana. Det är min uppfattning. Jag har i.d:s...  

  2. Anonymous said...

    Attans! Jag som hoppades på att det fanns sådana som inte fäller som ini vassen.