Fisens händer efter Brown Sugar


Det var ett tag sedan jag skrev om min sambos trasiga händer och vad han använder för att lindra eksemen. Men igår, efter två månader med extrem stress och övertid, visade han mig händerna och till min förvåning var de riktigt fina. Han kan ha en bra period, men så fort det blir stressigt blir de alldeles röda och såriga med massvis med blåsor. Han har fortsatt använda sin A-creme och andra "godkända" salvor men det som skiljer sig nu från då är att han slutat använda SLS-schampoo. Jag köpte milda schampoon till honom, men han gillade dem inte och fortsatte med det dåliga vi hade hemma. För kanske en och en halv månad sedan skrev jag om Urtekrams Brown Sugar Schampoo och att hans händer blivit ganska fina. Well, that har hållit i sig och de är nu fina som snus. Lite korviga i huden kanske, vilket jag tvivlar på någonsin kommer försvinna, men utan blåsor, irriterad hud och sår. Vi har även Brown Sugar Handtvål.

Jag har själv provat schampoot och det kändes helt okay, att det är fair trade skadar ju inte heller. Fisen vill inte vara med på bild, så jag lägger upp en bild på mitt hår istället. Det var ju ett tag sedan. På bilden har jag precis tvättat med ovan nämnda schampoo och haft Änglamark (jag har äntligen köpt Sensibel) i längderna, ploppat i någon timme och låtit det självtorka. För en gångs skulle fick vi till en hyfsad bild utan blixt, så nu ser man mer min riktiga färg och att det är ganska frissigt trots allt. Men oavsett så gillar jag faktiskt det bättre än på blixtbilderna, det ser mycket fylligare ut, lite mer romantiskt och naturligt. Jag gillar den lite tilltufsade looken på mig själv, picture perfect passar bättre på andra. Sedan tror jag inte att jag kan få de där superglansiga, ofrissiga Nellie Olsen-lockarna så det är väl bara att börja gilla läget... ;)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

7 comments:

 1. Danielle said...

  Vad fint ditt hår har blivit!  

 2. audhumble said...
  This comment has been removed by the author.
 3. Anonymous said...

  Tackar!  

 4. Marina said...

  Länka gärna till http://www.namninsamling.com/site/get.asp?alternativa_mensskydd eller sprid det vidare om du inte redan gjort det ;)  

 5. C said...

  Slutat blogga eller bara upptagen med tvbloggen  

 6. Anonymous said...

  Jaaa, joooo. Lite upptagen är jag allt. Sedan så har jag inte orkat bry mig om yta så mycket den senaste tiden. Inte varit sugen på att NS-blogga.  

 7. Anonymous said...

  Jag vill bara tipsa om gurkörtsolja. Har inte använt det själv, men det ska tydligen vara en fantastisk hjälp mot eksem. Och så vill jag tacka för en fin och informativ blogg!
  Mvh Lotta