Long time no see

Hejsan hejsan. Sorry att jag inte varit så aktiv den senaste tiden, men jag har hållit på med lite andra projekt. Det har även inneburit att jag mer eller mindre inte pysslat ett dyft med håret. De senaste två månaderna eller vad det är har jag struntat i inpackningar och annat och istället bara använt Sensibel balsam från Änglamark. Det verkar ha varit ett smart drag för mina lockar är finare än någonsin, och håller ihop bättre. I alla fall så länge jag har tofs. Det är fortfarande aldrig någon som kommenterar mitt hår, så jag antar att det inte är superfint utan mest bara fint för att vara mitt. Det ser absolut lite frissigare ut på riktigt än på bilderna nedan. På dessa bilder har jag på morgonen haft i Sensibel i typ 3 minuter, sköljt ur med varmt vatten (fyfy), satt upp i tofs och låtit det torka så. Inga produkter, ingen plopping, ingenting. Bilden är tagen, en med och en utan blixt, på kvällen. Ganska schyst resultat, eller? Om du undrar över den helt sjukt ojämna längden, så har jag dragit fram håret över bröstet för att själv kunna ta en bild. :)

4 comments:

 1. Lena said...

  Jag tycker att ditt hår ser jättefint ut verkligen!  

 2. Anonymous said...

  Tycker även din mor!  

 3. Anonymous said...

  Tack ni vänliga själar. Ett extra tack till mor, dessutom, som aldrig velat göra mitt hår rakt. Hör om så många som blivit hånade av sina familjer för sitt krull.  

 4. Home Broker said...

  Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Broker, I hope you enjoy. The address is http://home-broker-brasil.blogspot.com. A hug.