Daniel FTW!

Efter att ha givit en hel del ljumma omdömen har olika schlagerbloggar som varit på plats i Karlskrona nu börjat få danielfeber! Det känns bra, då jag började bli ganska nervös för hans skull. Jag tvivlar inte på att han kommer göra ett bra jobb, men när folk skrev att han hade ett överkoreograferat nummer, att han spenderade mer tid på att le och att låten inte var stark nog är det klart att man blir orolig. Ingen tippade honom som vinnare, eller andra chansen-kandidat. Men så fort numret började sitta som det skulle blev det annat ljud i skällan, och helt plötsligt började de tidigare så kritiska personerna säga detta:

"Daniel Mitsogiannis låt är den enda som fastnar, konstaterar vi efter genrepet ikväll. Pame! Pame! (Kom igen!)"

"Daniel Mitsogiannis har en rejäl dansdisco som publiken direkt är med på. Spontana taktklapp från start och nu sitter dansen där den ska för Daniel. Med pyro som sitter på rätt ställe och ett rejält konfettiregn i slutet blir Daniel plötsligt riktigt farlig imorgon."

"Jag smittas fortfarande av Daniel Mitsogiannis omedelbara 'Pame'...
Direkt till Globen går Daniel Mitsogiannis och Linda Bengtzing
."

Åh man blir så stolt! Hoppas ni alla kommer sitta bänkade ikväll och titta på Daniel och de andra, och att ni, som jag kommer att rösta på honom.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

0 comments: