Jag vill ha fantastisk hy

Otroligt va? För det vill ju absolut ingen annan.
Jag har i alla fall fått rasulen nu, och har tvättat med den en gång (igår innan läggdags). Den kändes len och krämig, luktade gott och hade en milt peelande effekt. Även om det är för tidigt att säga något om hur den påverkar huden, kändes det bra.
Jag har nu i någon veckas tid smörjt in huden med mandelolja, fast tagit jojoba runt munnen vilket är mitt mest drabbade område, och jag tycker mig definitivt se en skillnad. Porer ser dessutom mindre ut, vilket ju är underbart. Jag har väl egentligen inget mer att säga, ville bara slänga in ett litet meddelande medan jag håller tummarna för att jag blir lika fin som Hosanna.
Om lillasyster läser detta så bör hon verkligen prova på och ge utlåtande då hon har haft mycket problem med sin hy genom åren. Jag ger dig en gratis weekend på Hotell Storasyster om du använder rasul och skriver en recension med bilder, C. Kom igen! Under tiden får ni nöja er med min, som kommer att dyka upp när jag använt rasulen lite längre.

3 comments:

  1. Alexander said...

    Sure thing.. jut say when!  

  2. E said...

    Well, först och främst måste du köpa rasul (tror att det kostar ca 40:- för 400 g så det är ju inte dyrt) och mandelolja och använda skiten ett tag! Du har väl sett Hosannas bilder? Helt fantastiskt.  

  3. Hosanna said...

    Bra jobbat!