En första titt på Anita Grant

Jag fick som sagt min Goodie Box Sampler igår och innan jag provar allting ordentligt tänkte jag ge er en sneak peak. Hon hade lagt varorna i en liten kartong och knutit ett band om, vilket ju var en trevlig omväxling från hur internetvaror brukar vara förpackade. Burkarna var större än jag trodde, även om formen är för djup för att det ska vara smidigt. Bred hade varit bättre, om du frågar mig. Hur som helst kommer nog varorna räcka ganska länge, och jag betalade ju inte speciellt mycket för dem - runt 200:-.

Ceratet luktar precis som den kokos- och kakaoinpackning jag gjorde nyligen, och är krämig på läpparna. Den känns ungefär som Försvarets Hudsalva men är antagligen miljövänligare. Jag tänkte prova rasulkubsinpackningen idag så jag får återkomma om den. Man får en liten instruktionslapp i paketet, vilket ju är väldigt skönt och de ska tydligen gå bra att frysa in. Whipped Butter har jag bara luktat på, och jag måste tyvärr säga att jag inte gillar doften (Monoi de Tahiti) då den känns lite som någon muskelsalva eller liknande. Creamy Cafe Latte däremot luktar helt gudomligt, som en lyxig efterrätt. Jag hade i en gnutta i håret igår, och när det torkat in var håret otroligt mjukt och det gick in i håret bra mycket enklare än vad jojobaolja gör, doften är dock nästan helt borta. Mina händer kändes även supermjuka (det gör de än), så den krämen har nog många användningsområden.

På det stora hela tror jag att jag kommer att bli väldigt nöjd och ser fram emot att få använda produkterna. Jag är också glad över att hållbarheten är så pass bra och är noga med att inte ha i vatten. Igår tog jag t.o.m. upp en liten gnutta produkt med andra änden av en gaffel för att undvika att doppa i mina naglar - jag har hört att det samlas en hel del peck därunder.
Ber om ursäkt för den kassa bilden (mobilkamera), men jag har nu beställt en nya, bra digitalkamera med fin batteritid så det ska det bli ändring på!

Lippy Pucker™ Fair Trade Organic Dark Chocolate
4,5 g
hållbarhet: jan 2009
innehåll: Unrefined Cocoa Butter, Organic Coconut Oil, Golden Jojoba Oil, Organic Dark Chocolate, Candelilla Wax, Organic Castor Oil, Natural Soya Derived Vitamin E & Love!

Monoi de Tahiti® Whipped Butter
30 g
hållbarhet: jan 2009
innehåll: Non-Destructive Palm Oil, Unrefined Murumuru Butter, Unrefined Shea Butter, Unrefined Cupuaçau Butter, Monoi de Tahiti® (Cocos Nucifera Oil & Gardenia Tahitensis), Vegetable Glycerin, Vitamin E & Love!

Creamy Café Latte with a drop of Vanilla
30 g
hållbarhet: jan 2009
innehåll: Virgin Coconut Oil, Unrefined Fair Trade Cocoa Butter, Organic Watermelon Oil, Macademia Nut Oil, Urefined Organic Black Cocoa Butter, Coffee Essential Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Behentrimonium Methosulfate, Organic Castor Oil, Vanilla, Vitamin E & Love!

Rhassoul Deep Condish Cubes
2 x 25g
hållbarhet: jan 2009
innehåll: Rhassoul Clay Powder, Organic Unrefined Cocoa Butter, Extra Virgin Olive Oil, 100 % Organic Green & Black Pure Cocoa Powder, Organic Unrefined Murumuru Butter, Methyl Sulfonyl Methane, Organic Chilean Honey & 1000iu of Natural Soya Derived Vitamin E.

0 comments: