Mineralmania

Idag beställde jag prover ifrån både Tikei och HH Mineral Cosmetics, jag ville beställa från Mine Minerals med men de hade inte kortbetalning och då får det vara. Jag orkar inte pilla med internetbanker och shite. Jag är ju inte helt nöjd med min Avanya, och börjar ångra min svaga fyra jag utdelade vid recensionen. Borde kanske ha använt det lite längre innan jag skrev den, men jag vet ju egentligen inte förrän jag provat andra märken. Everyday Minerals är givetvis det märke jag är allra mest sugen på, men jag vågar faktiskt inte beställa från Amerikatt då jag hört att paketen kan fastna i tullen och så där. Det verkar inte så himla kul och jag är ännu inte speciellt van vid att handla från andra länder. Det har bara varit från Anita Grant hittills, och det tog ju hur lång tid som helst (visserligen var det jul).

Jag måste erkänna att jag inte är hundra på att det var exakt de varorna från TiKei då jag inte fått ett ordermail. Orsaken till att jag beställt så många olika prover i olika nyanser är för att jag en gång för alla ska se om jag är kall eller varm. Jag höll igår upp en blå och en roströd handduk framför ansiktet och lutade allt åt den varma. Men så är ju också ljuset i badrummet varmt, om det spelar någon roll.
Sedan så är jag inte säker på att min order från TiKei gick igenom, för precis när kortbetalningen var klar och man skulle trycka "fortsätt" fick jag upp ett varningsmeddelande som berättade att jag lämnade en krypterad sida. Hädanefter skulle informationen alltså vara tillgänglig för andra, då sidan inte var krypterad längre. Det lät läskigt så jag klickade bara bort. Slutfört eller ej återstår att se. Hur som helst verkar ju urvalet större hos HH för någon som inte orkar göra sitt eget smink, och det gör inte jag! Därifrån blev det också mest skillnader i kalla och varma varor, så jag längtar verkligen!

Från TiKei (bara foundation)
* TiKei Foundation C0
* TiKei Foundation N0
* TiKei Foundation N1
* TiKei Foundation N2
* TiKei Foundation P0
* TiKei Foundation P1
* TiKei Foundation W1

Från HH
* Be-light (foundation)
* Fair (foundation)
* Gold shimmer (ögonskugga)
* Imperial jade shimmer eyeshadow (ögonskugga)
* Light Complete Cover Concealer (concealer)
* Light Neutral (foundation)
* Light Warm (foundation)
* Mojave Earth (rouge)
* Peachy (rouge)
* Sand (foundation)

Vilka märken använder ni, och ska jag våga beställa EM från USA?

4 comments:

 1. Hosanna said...

  Jag använder i.d men har beswtällt och provatfrån HH också. Tycker att det är lite i torraste laget och lite mer svårmanövrerat än i.d men annars har jag inga klagomål. FÄrgerna är ljuvliga. Gold shimmer är en riktig höjdare.
  Svårt dock att provsminka när man får allt i små påsar. Det blir ju inte så många testmoment ;)  

 2. E said...

  Men id har väl vismutoxidklorid va? Det vill jag helst undvika.
  Jag fick mina prover från TiKei idag men jag orkar nog inte rova förrän imorgon.  

 3. Hosanna said...

  Japp. i.d har vismuth. Det vill jag nog också undvika egentligen nu när jag vet om det... men det är bra smink :)  

 4. E said...

  Om du inte är känslig emot det, spelar det väl ingen roll? :)