Stress

Jag har inte bloggat så mycket på senaste tiden. Dels har jag inte haft så mycket att blogga om, dels har jag inte haft tid att blogga. Det är inte för att jag personligen har massor med julärenden, utan för att det är det mest upptagna månaden på mitt jobb. Jag är just nu uppe i 20 övertidstimmar och då jag ska in idag med kommer de bli desto fler. Helst av allt skulle jag bara vilja krypa ned i sängen över julhelgen, men jag ska ju åka bort, och ja det kommer bli jättekul när jag väl är där. Det känns bara lite stressigt nu. Jag har inte hunnit städa, tvätta, packa eller någonting alls. Ska försöka hinna det imorgon innan jag åker vid tvåtiden. Suuuuck. Ikväll ska jag försöka hinna med inpackning och kroppsskrubb så att jag kommer känna mig lite julfin i alla fall.

Hur som helst märks det här på min hälsa. Jag har fått en fin liten finnsamling på hakan, jag är hela tiden tung i huvudet, sömning och blir lätt grinig. Stackars, stackars mina arbetskamrater hehe. Jag har dragit ned lite på OCM:andet och gått över till mandelolja i ansiktet efter att av ren lathet mest kört på jojoba den senaste tiden. Jag har faktiskt märkt en liten liten förbättring, men jag tror absolut inte att det kommer att bli bra förrän december är slut.

Jag vet inte om ni minns det här men jag har klagat lite på att jag alltid har en stor fet jädrans tova i nackhåret, och att jag aldrig lyckas bra med oljeinpackningarna. De går bara inte att få ur! Hur som helst har jag de senaste veckorna kramat i lite jojoba i längderna innan läggdags, ibland flätat ibland inte. På morgonen har jag sedan duschat som vanligt och sköljt ur håret, ibland med balsam ibland inte. Inte supernoga utan bara normalt - och det fungerar! Visst är det tovigt, men det blir aldrig den där superblaffan av lurv längre och även om håret fortfarande är krusigt har det minskat. Kokos och oliv, släng er i väggen. Bäst för mitt hår är nog jojobaolja. Jag har ingen bild, men jag ska ta någon dag när jag orkar. En före, en efter inoljning och en dagen efter.

Ikväll tänkte jag ge mig på den där, på lockig.se beprövade, kokos- och kakaoinpackningen.
Ta en burk med kokosmjölk och ta ut det tjocka, gräddiga övre lagret. Alltså ska man inte välja lightmjölk, eller någon som inte separerar. På min burk stod det att man skulle skaka innan användning, så jag tänkte att den nog är separerad (Icas). Lägg i en skål och släng i några matskedar kakao. Rör ihop och kleta in i håret.
Jag har hört att det droppar mycket, så jag tänkte ha det i torrt hår och sedan slänga på mig duschmössan. Detta är även mest en inpackning för brunetter då kakaon kan färga av sig lite. Egentligen hade jag ju tänkt använda Anita Grants produkter nu till jul, men det paketet lär jag ju aldrig se röken av. Tänk vilken jädrans otur jag hade.

Vi får se om jag hinner blogga imorgon, om inte säger jag god jul nu.
God jul!

0 comments: