Bara för att det är ett sådant enkelt sätt att illustrera att metoden faktiskt fungerar. Skiftningar i färg och ljus- eller mörkhet beror helt och hållet på att bilderna är tagna olika tider på dagen, i olika rum och ljus och med en värdelös kamera. Om förkortningar är förbryllande kan man kolla här.
Hoppas fler lägger upp liknande serier på sina bloggar!

4 comments:

 1. Hosanna said...

  Hmmm; jag lägger upp i samma kategori så det går nog att följa ändå men jag tar till mig ditt tips ochkanske kommer det en bildserie inom kort. Vem vet?

  Nu är barnen i full gång också. Stora dottern har varit utan schampo lika länge som mig så där får väl bli lite bilder snart. Sonen och lilla bonusdottern är också utan schampo sedan nästan två veckro tillbaka. Tyvärr måste jag göra om lilla bonusens "sista-tvätt" varannan vecka eftersom hon är hos sina biologer då. De måste ju få göra som de vill och klarar av hemma.

  Nu har vi även gett oss i kast med att bannlysa tvålerna här hemma och använda lera och olja istället. Vi får väl se hur det går ;)  

 2. e said...

  Det jag tycker är bra med en bildserie är om det kommer en ny besökare till bloggen kan den snabbt få översikt. Man kanske inte alltid vill bläddra runt hur mycket som helst för att se skillnaden.

  Vad kul att hela familjen håller på! Lera kanske man borde prova, men det verkar lite bökigt eller?  

 3. Hosanna said...

  Nej; lera är jättelätt. Just nu har jag köpt hem rasulflingor som man geggar ihop med vatten men de finns ju som lite dyrare färdigbandade tuber också.

  Leran är både rengörande och mjukgörande.
  Dock gillade jag inte känslan av lertvätt till håret. Det blev som cement i mitt tjocka hår och tog två dagar och många tvättar att få ur.

  Nu hoppas jag bara på att vi alla tål mandeloljan. Det lär väl visa sig inom en vecka hur vi svarar på den. Annars kör vi på med oliv eller solros.

  Maken har däremot inte vågat sig på våra konstigheter ännu.
  Men hans mjälliga och fjuniga hår skulle definitivt behöva komma back to basic och alla hans exem skulle på prima av att slippa duschkremer med de där äckliga syntetiska manliga dofterna *ler*


  Kommer med en kommentar om ÄCV. Jag har ju sagt till dig att det inte är någon fara att ta det (till ansiktet) varje dag och i en svag blandning som din är det inte det heller men om du tar i del ÄCV och 2 delar varmt vatten och dränker in en trasa med och lägger över ansiktet så får du en ypperlig AHA-syremask. Men max två gånger i veckan eftersom det effektivt tar bort det övre hudlagret utan skrubb.  

 4. e said...

  Jag ska nog beställa lera nästa gång jag handlar nytt!

  Han kanske ger sig när han ser hur fina ni ändra blivit!

  Ah, det borde jag kanske prova. Tack :)