Styla med aloe vera

Avlämna rapport var det! Ja imorse tvättade jag alltså håret med varmt vatten som vanligt och kramade sedan i kanske en till en halv msk aloe vera-gel (stod framåtlutad med skallen uppochned). Det kändes kalasfint större delen av morgonen, förutom att det såg lite tråkigt ut närmast hårbotten men det är bättre nu när det har mjuknat lite. Tog kanske för mycket? Hur som helst hade jag kläder i dumma material som vanligt och framåt eftermiddagen kände jag verkligen hur det krusade till sig och blev fult, så jag satte upp skiten i en tofs.
Tyvärr jobbar sambon över och hur jag än försökte kunde jag inte ta en bild så att man såg rakt bakifrån, så det blev en från sidan och man ser inte tydligt hur frissigt det är längst bak (men jag drog fram nackhåret så ni får ju en aning i alla fall. Mitt hår är INTE så där tjockt på sidan tyvärr). Jag är alltså inte helnöjd med aloe veran, men jag ger nästan allting en andra (och en tredje och fjärde) chans innan jag ger upp helt. En del lockar blev ju jättefina och glansiga, kolla bara in den där till höger som verkar vara lite schizo och inte veta vilken form den ska ta. Den är lite tuff. I alla fall... Tålamod is the key när det gäller allt sådant här, det är bara att inse. (Bra översättning, någon?).

Jag frågade min skrivbordsgranne J, som jag invigit i mina bestyr, om mitt burr såg fint ut idag, och han såg ganska tveksam ut den jäkeln (detta var tidigt på morgonen, innan det blev elektriskt och dant). Så jag väljer att tro att han inte har någon smak! Han verkar gilla den mer puffiga stilen, om man ser till hans kalufs (hmm... undrar om jag får länka), och det är ju den jag vill komma ifrån så jag kanske borde ta det som en komplimang istället hehe...

Borde tillsätta lite honung imorgon, men min håller ju på att ta slut och idag har jag lite ont i skallen och ICA känns som en halv evighet bort. Suck. Sedan måste jag sluta skriva så jädrans många parenteser. Arghhhh.

0 comments: